Susan

een super dankjewel voor jouw hulp, begeleiding en inzet van je (vak)kennis de afgelopen 6 jaar. Wat was je waardevol voor mij! Je hield rekening met mijn wensen, mijn issues en zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was. De rust die je uitstraalde was zo fijn!
Ieder zwangere mag blij zijn met een verloskundige zoals jij!

GARDINE GORISSEN

Vita is een fijne en intieme praktijk met 2 top verloskundigen! Van binnenkomen als kersverse zwangere, naar kersverse mama heb ik dankzij Vita aan mijn zijde enorm kunnen genieten van deze bijzondere 9 maanden, met als resultaat een prachtig gezonde dochter. Altijd bereikbaar, een warm ontvangst tijdens de afspraken en geruststelling die je als zwangere soms even nodig hebt. Lieve Mireille & Lindy, dankjulliewel voor de fijne en liefdevolle begeleiding, jullie zijn toppers! Hopelijk tot de volgende keer

lian engelen

Zo professioneel en kundig en tegelijkertijd persoonlijk en warm. Ik zou niet weten wat we nog meer zouden wensen voor begeleiding bij zwangerschap, bevalling en daarna. Het was gewoon heel goed. Geen twijfel dus of ik Vita zou aanbevelen aan anderen. Nogmaals bedankt voor alles, Mireille en Lindy!

Verloskundigenpraktijk Vita - Gubbelstraat 10 - 6211 CE Maastricht