Elke maand verloten we onder alle nieuwe aanmeldingen een leuke kadobon of een kado. 
Daarnaast doen we regelmatig leuke winacties via onze social media. 


Maandelijkse (win)acties

vita.verloskundigen

Regelmatige huilbuien, een half uur na het eten, kan wijzen op verteringsproblemen. Bij een voeding uit melk kan tijdens de maag- darmpassage schuim ontstaan. De ingesloten lucht kan niet ontsnappen en dit veroorzaakt pijnlijke buikkrampen. 
Sab simplex helpt snel en betrouwbaar. De werkzame stof lost de schuim op, en zo kan het darmgas ontsnappen. Het heeft geen invloed op de gewone werking van de maag en darm. 

kosten per flesje €10

sab simplex

De wens om thuis te bevallen? We verhuren een speciaal bevalbad voor alle zwangeren in onze praktijk. Vanaf 38 weken zwangerschap mag je het bad komen ophalen op de praktijk. Een dag na de bevalling verwachten we het bad weer terug zodat het meteen weer beschikbaar wordt voor iemand anders. Degene die het 'eerst' reserveert in een bepaalde periode leent het bad. 

Huurkosten inclusief disposables €85

Bevalbad

Sommige baby's hebben bij de geboorte een zeer kort tongriempje. Dit kan effectief drinken aan de borst of aan de fles ernstig belemmeren. Op latere leeftijd kan het voor verstoring van de spraakontwikkeling leiden en slaapapneu's.
Indien er sprake is van een zeer kort tongriempje raden we je aan om snel te handelen. Het liefst in de eerste week na de geboorte. 
We zullen sowieso standaard kijken naar dit tongriempje bij jouw kindje. Mochten wij het te kort vinden, dan bespreken we de mogelijkheden.
Het klieven is een korte eenvoudige ingreep, waar je kindje weinig last van zal hebben maar vooral baat bij heeft! 

Kosten €50


€50 

klieven tongriem

De geboorteTENS is speciaal geschikt voor het verlichten van de weeen pijn tijdens je bevalling. 
De TENS is in de basisstand gericht op het stimuleren van de aanmaakt van edorfine. De productie van deze lichaamseigen pijnstiller komt op gang op het moment dat de bevalling begint. Door het inschakelen van de TENS, wordt de endorfinespiegel verhoogd. Tijdens de weeen schakel je door een druk op de knop over naar de 'boost' stand. Deze vorm blokkeert de pijnprikkels, waardoor je minder pijn voelt. 
Je mag en kan met deze vorm van pijnstilling gewoon met ons thuis of in het ziekenhuis bevallen. Zonder tussenkomst van de gynaecoloog. Het apparaatje hebben we altijd bij ons in de tas.

Huurkosten €35

TENS apparaat