Onze hoofdlocatie bevindt zich in hartje Maastricht. Vanuit de parkeergarage van Qpark aan het Mosae Forum loop je als het ware zo onze praktijk binnen, de bus stopt om de hoek en  fietsen kunnen voor de deur geparkeerd worden.

Kom je rond lunchtijd of tijdens ons avondspreekuur? Dan zijn er meer dan genoeg restaurantjes waar jullie samen nog even terecht kunnen. Spreekuuravond bij Vita is koopavond in Maastricht! Een ideale locatie waar iedereen welkom is! Lukt het niet om naar ons toe te komen, wij doen ook thuisvisites. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit fijn, dan hoeft er geen oppas geregeld te worden.

 

Als verloskundigen vinden wij het heel belangrijk dat je zorg op maat krijgt.

‘ Jouw verloskundige zorg, zoals jullie dit wensen’

Deze unieke periode in jullie leven moet voor altijd een mooie herinnering worden. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij met onze ervaring, professionaliteit en passie voor dit vak!

Samen zullen wij zorg dragen voor de Vita zwangeren. Een kleine moderne praktijk met 2 vertrouwde gezichten

Hieronder stellen we ons kort aan jullie voor.

Spreekuren

Scharn : dinsdag van 9.00u tot 12.00u

Mosae Forum Maastricht : dinsdag van 13.00u – 18.30u

Mosae Forum Maastricht : donderdag van 13.00u – 20.30u

Lukt het voor jullie niet op deze dagen of tijden? We zijn erg flexibel en kunnen de afspraken ook op andere dagen plannen. Thuisvisites zijn ook mogelijk.

null

Mireille Waterval, verloskundige

De passie voor dit beroep was al op jonge leeftijd aanwezig, vastbesloten was ik : verloskundige, dat wil ik worden!
Na het behalen van mijn diploma in 2010, heb ik op verschillende plekken in het land ervaring opgedaan. Vanaf 1 januari 2012 is mijn droom uitgekomen, een eigen verloskundigenpraktijk!
Een kleine praktijk, waar iedere zwangere de zorg en tijd krijgt die ze verdiend.

Ik ben opgegroeid in het dorpje Banholt waar ik nog steeds woon met mijn vriend George. Sinds 26 oktober 2016 ben ik zelf moeder van een dochtertje Jools. Ik ontwikkelde zwangerschapsvergiftiging en moest met 37 weken worden ingeleid. Gelukkig mocht mijn collega toch mijn bevalling begeleiden. Mede dankzij haar super hulp en het vertrouwde gezicht bij de bevalling kijk ik terug op een mooie ervaring. Op de foto zien jullie de eerste ontmoeting met mijn dochtertje. Heel cliché, maar dit moment is een van de mooiste momenten in mijn leven. Zo bijzonder, dit gun ik iedereen…

Op 28 juni 2019 ben ik opnieuw trotse mama geworden van een zoontje Stig. Deze keer ben zoals gehoopt thuis bevallen. Een korte maar krachtige bevalling. Ik weet nu hoe het is om ingeleid te worden met 37 weken en spontaan te bevallen met 39 weken. Deze ervaringen, zo anders, maar beide net zo mooi!

Stig net geboren

Mijn beroep, elke dag anders en elke dag weer even bijzonder! Ik hoop met jullie deze bijzondere periode samen te bewandelen.

Mijn gezin

null

Lindy Lejeune, verloskundige

Na mijn afstuderen heb ik in meerdere praktijken waargenomen, waaronder ongeveer een jaar in Delfzijl, Groningen. Hier heb ik met veel plezier gewerkt. Wij wilden heel graag weer terug naar het zuiden van het land verhuizen, en zijn sinds mei 2017 weer terug in Limburg. Sinds die tijd ben ik ook begonnen als waarneemster bij Vita! Een leuke, kleinschalige praktijk. Wat ik erg prettig vind in deze praktijk is dat er voldoende tijd vrij wordt gemaakt om iedere vrouw met haar partner een goede begeleiding en ondersteuning te geven. Iets wat naar mijn mening erg belangrijk is.

Ik ben getrouwd met Sven en op 15 oktober 2014 zijn wij ouders geworden van een dochter Liva. Op 17 november 2019 zijn wij voor de tweede keer ouders geworden van zoontje Fedde. Heel bijzonder om zelf zwanger te zijn, te bevallen en het ouderschap te mogen ervaren!

Samen met Mireille hoop ik jullie de begeleiding te geven die jullie nodig hebben tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Het is een ontzettend bijzondere periode in jullie leven en voor mij heel speciaal om daarvan deel uit te mogen maken. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en wanneer jullie vragen hebben voor mij, sta ik daar altijd voor open!